За нас


Добре дошли във Вегеа, където модата среща удобството и стила! Ние сме българска марка за ризи, основана през далечната 1995 г.

   Гордеем се, че предлагаме разнообразна колекция от висококачествени ризи за мъже и жени. Нашата мисия е да дадем възможност на хората да изразяват своята уникална индивидуалност чрез модата, като им предоставим ризи, с които да изглеждат добре и същевременно да се чувстват комфортно.

   Нашите мъжки ризи са изработени с внимание към детайла и съчетават класически дизайн с модерни тенденции.

Имаме перфектната риза за всеки случай. Вярваме, че стилът никога не трябва да прави компромис с комфорта, затова използваме първокласни материи, които гарантират мекота и удобство. С нашата гама от размери и кройки ще откриете перфектната риза, която допълва личния ви вкус и повишава самочувствието ви.

  Нашите дамски ризи са създадени, за да възхваляват женствеността и да дават възможност на жените да прегърнат своята индивидуалност. Независимо дали предпочитате бяла риза за делова визия или цветна за небрежно излизане, ние предлагаме богат избор, който да отговаря на вашите предпочитания.

Вярваме, че модата е въпрос на себеизразяване, затова предлагаме разнообразие от цветове и модели, за да задоволим различните стилове. Нашите ризи са изработени от първокласни материали, които осигуряват едновременно стил и комфорт, позволявайки ви да се чувствате уверени и удобно през целия ден.

   Стремим се да осигурим изключително обслужване на клиентите и безпроблемно пазаруване, като ценим обратната връзка на нашите клиенти и непрекъснато работим за подобряване на клиентската удовлетвореност.

   Присъединете се към нас в това модно приключение и открийте перфектните ризи, които отразяват личния ви стил. Вашето удовлетворение е наш изключителен приоритет. Запознайте се с нашите ризи Vegea още сега и изпитайте разликата!

Контакти:
България, Габрово 5300, ул. "Васил Левски" 7

тел.: +359 888 896 210
e-mail: office@vegea-bg.com